, 'opacity': false, 'speedIn': , 'speedOut': , 'changeSpeed': , 'overlayShow': false, 'overlayOpacity': "", 'overlayColor': "", 'titleShow': false, 'titlePosition': '', 'enableEscapeButton': false, 'showCloseButton': false, 'showNavArrows': false, 'hideOnOverlayClick': false, 'hideOnContentClick': false, 'width': , 'height': , 'transitionIn': "", 'transitionOut': "", 'centerOnScroll': false }); })

Engagement

Vertrouw uw nieuwe keuken toe aan een keukenspecialist

Ixina commercialiseert ingerichte keukens aan een buitengewone prijs/prestatie verhouding, en vervolgt dit objectief in het internationale netwerk van distributie franchisenemers. Met meer dan 500 keuken-modellen die persoonlijk aanpasbaar zijn naargelang de specifieke behoeften uitgedrukt door de consumenten, alsook met grote demonstratiezones voor inbouwtoestellen, is Ixina in staat om te antwoorden op de eisen en smaken van een uitgebreid clienteel. Het aanbod van Ixina bevat eveneens de studie, de plaatsing en de dienst-na-verkoop bij de keukens.

Onze winkels zijn geen bijhuizen van een grote keten, maar worden geleid door een zelfstandige ondernemer. Zo kunt u de service en de persoonlijke aanpak voor uw keuken verwachten van een kleine zelfstandige met alle voordelen van een grote speler.

Door de omvang van de groep, zijn wij in staat om aan de beste voorwaarden keukens en toebehoren aan te kopen en zo kunnen wij aan ons cliƫnteel de beste prijs/kwaliteit verhouding aanbieden.

Wij voeren een politiek van nettoprijzen en transparantie. U hoeft niet af te dingen, bij ons krijgt u direct de beste prijs.

Wij werken met de grootste elektromerken. Onze keukens zijn fabrieksgemonteerde meubelen van Duitse kwaliteit met een garantie van 10 jaar.

Onze verkopers hebben allen een degelijke opleiding genoten. Ze hebben studies gevolgd in de interieur vormgeving of interieurarchitectuur. Tevens blijven zij zich permanent bijscholen.

Onze keuken plaatsers voldoen allen aan het kwaliteitscharter dat Ixina voor hen opmaakt. Dit zijn stuk voor stuk professionele mensen die uw ingerichte keuken plaatsen volgens de regels van de kunst.

Service is voor ons zeer belangrijk. Onze grootste voldoening is om van uw nieuwe keuken, uw droomkeuken te maken!